Otklonite bolove u leđima za 4 sedmice

Program

"Strong back"

Program koncipiran da ojača, popravi držanje i poboljša zdravlje tvojih leđa.
Bol u leđima je jako iritantan i itekako zna da naruši kvalitet života. Zabrinjava činjenica da usljed savremenom načina života je on masovna pojava.

Nismo stvoreni da sjedimo 8 sati dnevno, nismo naučili kako pravilno da podižemo teret, negdje usput smo izgubili naviku kako da pravilno držimo svoja leđa. Sve su ovo uzroci bola sa kojima ležete i budite se.


KRENI NA PUT KA JAČIM I ZDRAVIJIM LEĐIMA !

Sveobuhvatni program
za život bez bola

Program” Strong back” je napravljen da kroz 4 sedmice potpuno otklonite bolove u leđima. Program je situran da u svakoj od 4 sedmice dobijate kratke treninge kroz video materijal u kojima jačate i istežene mišiće oko vaše kičme, na taj način otklanjate bol i olakšavate svojoj kičmi. Uz sve to vam ja lično objašnjavam kako da izbjegnete propadanje kičme usljed dugog sjedenja, kao i kako pravilno da dišete, kako da izvedete kratka istezanja u trajanju od svega nekoliko sekundi dok ste u voznji ili na radnom mjestu.

Takođe kroz program imate mogućnost konsultacija i pristup zatvorenoj online grupi “strong back”.

 

Cijena

1 mjesec
KM 74,00
mjesec
  • Zatvorena grupa
  • Video materijal
  • 24h podrška
Popular

Uspješnost programa "Strong back"

97%

Često postavljena pitanja

15-ak minuta dnevno.

Ne prilagođene su tvojim mogućnostima, za svaku vježbu postoji alternativa.

Garancija povrata novca

Vjerujem u efikasnost programa i uvjeren sam da ćete vidjeti stvarna poboljšanja zdravlja vaših leđa. Međutim, razumijem da različiti ljudi imaju različite potrebe i želim da se osjećate sigurno i ugodno isprobavajući program. Zato stojim iza programa i nudim garanciju bez rizika.

Dakle, ukoliko budete nezadovoljni programom možete dobiti cjelokupnan iznos novca nazad u roku od 10 dana od početka programa.

Pridružite se programu “Strong back” i započnite svoj put ka jačim, zdravijim leđima već danas!